About
WIE IS KEES?

Vanuit de voorliefde voor beeld en het bedenken en neerzetten van concepten richtten Jitske Hagens en Dorien Dolsma in 2008 wij zijn kees op.

Wij zijn kees is inmiddels uitgegroeid tot een multidisciplinair platform. Vanuit onze basis, fotografie en grafisch ontwerp, werken we o.a. aan interieur- en stylingprojecten.

Onze kracht zit in het samenbrengen van diverse disciplines. Het werk laat zich typeren door eenvoud en een heldere uitwerking met daarbij een scherp oog voor detail.

Dorien is ontwerper en medeoprichter en eigenaar van designwinkel Walnut Mixstore. De winkel biedt een podium voor jonge ontwerpers uit Nederland en het buitenland. In de winkel komen kleding, schoenen, sieraden, interieur, kunst, boeken & tijdschriften samen in een inspirerende omgeving.

Jitske richt zich als fotografe met name op interieur, eten, stilleven en reportage.
Ze fotografeerde o.a. voor G2K, VTwonen en Elle Decoration. Sinds 2013 fotografeert ze voor Simply Slow; een platform dat verschillende vormen van ambacht (terug) op de kaart wil zetten.

Doordat we meerdere disciplines in huis hebben kunnen we per project een totale sfeer neerzetten. Zoals de campagne voor Let’s Gro; een inspiratiefestival in Groningen waar grafisch ontwerp en fotografie samenkomen. Een ander voorbeeld is Explore the North; een literatuur-, en muziekfestival waar we een festivalhart voor hebben bedacht, ontworpen en de totale uitwerking en styling voor hebben verzorgd. Een productie van begin tot eind.

De afgelopen paar jaar heeft wij zijn kees voor verschillende opdrachtgevers gewerkt, o.a. diverse overheidsinstellingen, grote en kleine ondernemers in de culturele sector en editorial gericht op interieur en eten. Sinds begin 2014 zijn we aangesloten bij het open agentschap PUP, creative agency te Amsterdam.

Wij zijn kees staat altijd open voor nieuwe uitdagingen, we willen je graag leren kennen, neem gerust contact met ons op:

mail | hallo@wijzijnkees.nl
Dorien | 06 20 14 21 83
Jitske | 06 28 63 84 96

Portretfoto’s door Marieke Kijkt

terug